top of page
  • sekerlerahsap

Ahşap Kulübeler

Güncelleme tarihi: 27 Oca 2023



Ahşap kulübe, özellikle daha az bitmiş veya mimari açıdan sofistike bir yapı olan küçük bir kütük evdir. Ahşap kabinlerin Avrupa'da eski bir geçmişi vardır ve Kuzey Amerika'da genellikle yerleşimciler tarafından ilk nesil ev yapımı ile ilişkilendirilir.







Ahşap kulübelerin insana en çekici gelen yanı masal evi gibi bir izlenime sahip olmalardır. Özellikle çocukların en sevdiği ev modellerinin başında şüphesiz çatılı ahşap klübeler gelir. Örneğin bu kulübe de hem tatil için hem de tek kişilik bir yaşam için herkesin hayallerini süsleyecek güzellikte. Oldukça ucuza mal edilebilen bu küçük ahşap kulübe üreticilerini sitemizde, marangozlar, müteahhitler, mimarlar ve inşaat şirketleri gibi uzmanlar arasında bulabilirsiniz.







Bungalovlara göre daha geniş bir yapıya sahip olan ve tam anlamıyla bir ev konforunda olan ahşap kulübeler elbette ki bir ömür yaşamak için çok daha uygun bir modellerdir. Yapısında taş ve beton gibi malzemelerin de kullanıldığı ahşap evlerin dış cephesinde yalıtım özelliği taşıyan malzemeler kullanılır. Bu sayede dört dörtlük bir ev konforu sunabilir.










142 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Ahşap Evler

Tiny House

bottom of page